Tjänster & produkter inom byggsektorn samt förnybar energi solceller


Här har vi samlat alla våra fina och prisvärda solpaneler. Samtliga paneler är CE godkända, tål maximal vind och snöbelastning har 25 års prestandagaranti på effekt. Dessutom är alla paneler monokristallina och utrustade med den senaste tekniken som 3 stycken bypassdioder. Vi har samlat tydlig information och produktblad under respektive produkt.

Vi erbjuder kompletta lösningar där vi hjälper er beräkna hur stor anläggning ni har behov av samt hjälper till med installation om så önskas.
Garageport med motor 01

Garageportar 
 
Garageport med motor


När det är dags att byta garageport finns vi här från början till slut. Vi har ett koncept där mycket ingår när du köper en garageport hos oss. I priset ingår alltid komplett montering, rivning och bortforsling av den gamla porten.
Garageport med motor 02 Garageport med motor

Garageportar Garageport med motorByggmaterial

Förutom garageportar har vi även bygg- och renoveringsmaterial exempel Universal AluPex Rör i Rör. Detta är ett rör som har många användningsområden då det är godkänt för kall- & och golvvärme.

Byggmaterial - portobygg


Golv

Vinylgolv är ett slitstarkt golv som kommer att hålla länge och är sköna att gå på. Dessutom är det ett av de vanligaste golven i svenska hem, vilket inte är en slump. Vinylgolv är vattentåliga och är väldigt lättstädade. Golven är lätta att lägga själv eftersom det finns med klickfunktion eller i plankutförande.

Vinylgolv - Golv  portobygg 4 golv portobygg